hi sya demam teruk hilang deria rasa dan bau . tadi sya check upt double line tp sedikit kabur

1 Trả lời

dah buat swab test atau self kit test tu? sbb soalan mcm takut positif covid tp takut tgh pregnant eh? secara general covid tk ada effect kt kandungan, tp klu risau nnt boleh refer doktor lepas dh confirm upt naik double line yg terang sikit (tunggu 2-3 hari) dan klu result swab / self kit test keluar negatif. pengalaman sy positif masa 19w, sepanjang kuarantin kt maeps tk pernah ada check baby lgsg. bila tanya, doktor sana ckp covid tk kacau kandungan. tp klu awal kandungan ni sy tk blh nk komen sbb setiap badan lain-lain. apa pun, get well soon!