Adakah normal di awal kehamilan banyak jerawat naik sedangkan sebelum ni jarang jerawat nak naik ???

7 Các câu trả lời

normal.sebelum pregnant saya mmg ssh nak naik jerawat,lps pregnant je,banyak jerawat naik

normal ja tu..sy xnaik jrawat, tp naik bisol penuh bdan, seksa dia Allah ja thu

Normal sbb hormon berubah la dah pregnant ni. Hotmonal acne la tu kot.

saya penuh jerawat sepanjan mengandung.doktor kata perubahan hormon

normal sis ikot sensitivity skin 🤗

Normal. Sama mcm saya

normal