Assalamualaikum..bleh ke ibu hamil minum susu everyday..doktor sruh sy tukar sbb susu anmum mnis

19 Các câu trả lời

sy amalkan minum susu kotak dutch lady je sis.. beli yg kotak kecik2 tu senang minum 2 kotak setiap hari. kadang ade je skip minum. alhamdulillah xpernah lg kena kncing manis.. anak 1st

farm fresh boleh semua boleh susu preggy mom ni kandungan gula tinggi , so risau sangkut gdm .. tapi similac for me okay setakat ni . but kalau was was boleh je consume susu ni 😍

Saya amalkan HL..saya ada GDM n pakar diet bgthu susu formula mcm Everyday anmum utk Ibu mengandung semua manis…susu kotak pun dh okay mcm HL, farm fresh boleh minum

Saya minum susu similac mom.. Sedap.. Kurang gula ada asid folic.. Harga mampu milik 900 gram 36 rgt je tahan sebulan

doc saya kata susu apa pun boleh, asal minum susu.. saya minum everyday dari awal pregnant.. sekarang dah 8 bulan

bole sis..saya pun minum susu ni je..susu ibu mengandung tk bole telan sebab busuk 😂

boleh jew..janji mnum susu sbb org pregnant wajib mnum susu utk tambah kalsium.

sy mium susu nii ?? tpi sblom ni kan sy ade yg pek wrn kuning itu kan awk lemak ?

Wassalam.. Btul la tu. Blh minum.. Dokter sy pn x bg minum susu ibu2 mengandung.

Boleh je xda masalah ikut lah doc pakar pemakanan .... anmom mmg manis