Hi mommy..sy kurang selera mkn.xleh minum susu,sunqic,milo,nestum.mcm mana ya..bdan lemah n lapar😭

2 Các câu trả lời

air holiks pn sy xleh minum .sy just minum air mineral je.skrng 14week 5hari.sape leh bantu😭 dh sebulan mcm ni..xde perubahan

3y trước

awak boleh consume vitamin dri shaklee syg .. or esp .. sgt bgus untuk awak gn kndngn awak . sy dlu air masak pon muntah balik . berat trun smpai murse marah . then nurse sugest soh consume shaklee . u should try shaklee .. wasap sye http://Wasap.my/+601117194775/kurangseleraketikapregy