Tak nampak jantung bby

#firstbaby #ingintahu Hi mommies, normal ke tak nampak jantung bby lagi usia kandungan 12 minggu 2 hari..

8 Các câu trả lời

Tggu turun sndiri je sis. Kalau ada rezeki lg xturun, mana tau. inshaa Allah. Sbb tkt kiraan lekat tu xbtul.

kalau ada rezeki sis mungkin nmpk. tp sy dlu mmg xde jantung bby Dan gugur 13w

3y trước

sedihnya sy sis.. sy tiada rezeki bersama dengan bby...kandungan sy trpaksa digugurkan..😭😭

💪kuatkan semangat apa2 jua keadaan..mum kena sentiasa sedia🙄

sllunya da nmpak. smoga baby sis baik2 je.

3y trước

Tq sis.

Kebiasaannya dah nampak dah

sepatutnya dah nampak

taknormal.

Urm x normal la

3y trước

tq