baby umur 23 hari memg asyik nagis jer.. nak tido nagis,bangun tido nagis😭😭😭

4 Các câu trả lời

saya pernah alami situasi ni. baby berhenti bila saya baringkan di dada. saya ambik inisiatif guna sofa, posisi tidur sambil duduk di penjuru sofa, sambil baby di dada saya. Saya kena tidur supaya boleh urus baby esoknya. tak lama lepas tu benda ni hilang sendiri. baby pantai tidur sendiri.

saya tgh mengalami. ya allah mental dibuatnya. sis buat ape ye bile dia nagis. saya kdg taktau dh nk buat ape 🥲

dahlah berpantang sendiri..apa pun buat sndri.. kadang smpai x kuat,menangis😭😭😭

Semoga dipermudahkan urusan mummy🤲🏻