Hi mommy I tgh 6 bulan lebih I nak tanya salah ke berat badan naik

2 Các câu trả lời

apa yg sy thu, obesiti yg slalu akan kne marah. nk naik xde isu as long dlm range yg dibenarkan. pape, consult nurse balik sbb normal je naik time preggy cuma kalau naik mendadak tu yg kne check balik tkot sangkut gdm

1y trước

good for you. pape pn, take care. hopefully semuanya baik baik je okayy🥰

salah jika terlebih berat tak ikut graf dlm buku. bahaya jika berat naik terlalu berlebihan.

1y trước

Hari ini I pergi check up naik 74.80 last month 28 hb check 73.40 this time check naik