hai mommy ..selalunya barang baby beli masa second trimester atau thirt trimester

2 Các câu trả lời

kalau 1st baby,baik beli sikit2..byk juga sbnrnya brg baby ni.kalau dh ank ke dua n ke atas 3rd trimester ok.top up mana yg xada. sy suka beli yg unisex..so boleh ulang2 pakai kat adik2 dia

1y trước

blh beli sikit2 dlu dik..jgn beli saiz newborn byk sbb bby cepat mbesar.amik yg 3bulan ke atas..kang dh 3rd trimester dh xlarat nk basuh baju baby,nk kemas2 lagi...nanti 28 weeks mcmtu nurse suruh spare beg dah dlm kete nk g spital kalau2 kcemasan

3rd. tp 2nd dh blh survey2 dulu.