dh 20w tpi baby dh kurg bergerak? knp ye? klau tgh duduk lama tunggu tak gerak2. anak first

4 Các câu trả lời

Actually msh dlm peringkat awal utk rasa pergerakan yg drastik sgt. Normally klo 1st preg rasa2nya dlm 17 atau sesetengah mummy 20weeks above baru start rasa.. Tp klo ragu2, blh gak gi klinik cek. Just so u can calm down n rasa comfy ckit spy x terlpau stress.

2y trước

Ya betul tu sis. Sometimes actually mmg ada tp kan 1st time so not sure tu angin dlm perut ke apa 😅

Kalau dia gerak biasa blm rs lg sis, sy scan td tgk baby aktif bergerak2, tp sy xrs pape pon, cuma sudden kick cmtu br rs baby,

Mungkin sis tak rasa kuat lagi kot. Dia mcm soft2 je.

tak pergi klinik ke awak?

2y trước

minggu lepas je ada prgi tpi dr scan bby okay je aktif. tpi takde rsa kat perut tu la risau.