Salam. dah nak masuk 20w ni barang apa je yg perlu start beli? any suggestion mom's?

2 Các câu trả lời

saya start beli masa 21w. baju, bedung , sabun baby, sabun basuh baju baby, selimut, booties mitten. pastu barang untuk masuk ward nanti contohnya spenda pakai buang , sabun bidara untuk mandi, termos air panas. pamper saya beli lambat sikit sebabnya kalau beli awal takut simpan lama , ada binatang yang gatal tu . boleh tgk kat link tu https://my.theasianparent.com/barangan-keperluan-bayi-baru-lahir?utm_source=question&utm_medium=recommended