nk tnya kalau kita berpantang kan mmg tk boleh mkn ke roti tkut nnti perut baby kembung?

2 Các câu trả lời

Sy berpantang mkn juge roti tp ambk wktu ptg la. Pagi mkn rolled oat, Kurma & susu. Blh bnykkn susu bdn. Tghri mkn nasi. Jadi ptg blh la mkn roti gandum keping .kdg tu tgh mlm lapo mkn roti ngn susu. Perut xla rase angin. Bby pn sapu je mnyk telon. Lps mndi wajid tuam perut. Urut2 skli.

x pun.. sy hari2 mkn roti.. asalkan tahu cara urutan kurangkan kembung perut

2y trước

ohhh cmtu . ok tq 🥰