kawan² boleh tak share tips@pengalaman minum air gula.. saye kene minum air gula esok 😢, rase cuak.

2 Các câu trả lời

p awal² pagi..baru dapat air yg suam²..snng nak telan..mnum sekali gus jaa kalau boleh...lpas mnum jgn trus bangun..tarik nafas relax dluuu...jgn muntahkan nanti kna mnum lagi skali😂sediakan air masakk..kalau nk muntah minum air masak cpat²..🥰

3y trước

tak boleh muntah mase tu je ke. @ mase tggu 2 jam tu sis..? saye plak jenis x suke bende manis 😭 alahan kuat. risau dh sampai sakit kepala fikir. okay esok saye pi awal2.. picit idung aci ye sambil minum