rasa stress

#firstbaby 35w5d due date 7/12/20 rasa stress sbb dah sarat satu barang pun xbeli lagi dgn barang pantang lagi tpi ad la 2,3helai baju baby org bagi tapi mmg nk kena beli tggu duit tapi duit hari2 cukup2 untuk mkn jr mm bile ckp kat husb,husb pun xtaw nk bt cm mana sbb gaji pun cukup2 mkn buntu,so lebih baik sy diam je 😥rasa mcm xde mod nk bersalin pun ad hmm dugaan betul pkpb ni hmm xtahu la ap jadi masa bersalin nnti.... #ya allah dugaan sungguh hmmm #doakn sy dipermudahkan

43 Các câu trả lời

sya pun awal dlu nak beli brg baby xlepas .. tp rezeki dpt bpn 2.0 ritu sy buat beli semua brg baby .. alhmdulillah skg settle tngu nak besalin ja .. insyallah ad rezeki anak ..

Kalau pampers ke tu semua sis boleh minta free samples. Shoppe mum’s club pun ada bagi free gift. Saya ada baca dekat fb ada yang share cara2 dia dapat barang free trial

Sedihnya sis, moga dimurahkan rzki ye.. Allah suke hambaNYA yg berdoa berkali2, akan ada rezeki yg mendatang lepas ni utk keluarga sis insyaAllah.. ❤️

Same mcm sye sis.. tp alhamdulillah brg baby sye dh Beli sikit2 dr awal..tp Beli yg penting2 je..skrg tggal brg2 sye je.. due sye 5/12..

brdoa byk2..Allah maha pemurah..insyaAllah ade rezeki untuk ank tnpe dsangka2..smga kta smua dlm lindungan Allah..Aamiin

4y trước

amin mudah2han cm tu la tq, awk

insyaallah ad rzki bby nt...cuba2 mntk dgn fmly bju2 bby...kot ad...sy pon kitar y kak ipar je...sbb bby cpt bsr.

4y trước

ouh yeke...atau sis beli y preloved la ....bnyk dlm fb y preloved bju2 bby...lps tu basuh je guna air panas n sabun.untk elak kot2 kuman2 kn

semua kena pkpb kecuali pahang, kelantan, perlis sampai 9 disember. just for info

semoga urusan awk di permudahkan.. sy ada baju preloved.. sy nk bg je.. pm sy 0193638085

4y trước

amin tq.... baiklah sy ws awk semoga awk dimurahkan rezeki 😊

biasa la sy stress kdg2 cm tu la, tq awk mudah2han rezeki tu dtg 😊amin

awak, bestnya dah 35w. saya dah 2x gugur hanya mampu berpantang tanpa bayi

4y trước

semoga awak kuat ye, nnti ad rezeki awk.... sabar ye