Saya pregnant 7 minggu skrg, adakah normal untuk mengalami brownish discharge dan mild cramping?

2 Các câu trả lời

Kalau brownish discharge in early pregnancy is normal and it is implantation spottings. Discharge die sikit je means spottings and ia akan keluar normally utk 1 to 3 days. Tapi kalau ia bertambah banyak dan warna bertukar merah, kena consult doctor immediately. Kena monitor badan dan air kencing setiap kali ye sis.

Sepatutnya Kalau ada discharge begitu better consult nurse masa checkup