tak muntah2

first trimester tk muntah2 pening2 mcm org lain . Normal ke? risau plk

2 Các câu trả lời

Saya tak de alahan masa pregnant . Tak rasa macam pregnant pun 😁 bila dah masuk 6 7 bulan baru rasa lain tu pun sebab perut dah ketara . Kalau tak orang pun tak tahu kita ngandung sebab pergi kelas pun relax je

5y trước

Aah . Saya langsung tak sakit apa apa sampai lah nak bersalin . Pergi kelas , pergi check up naik motor sampai nak dekat 8 bulan lepas tu baru kawan ajak naik kereta dia , tak duduk dengan husband sekali . Sakit nak bersalin je lah dengan sakit kat tangan . Tapi alhamdulillah saya memang tak de apa apa masalah , hb ke apa , Allah mudahkan .

Normal. Saya dah hujung first trimester baru rasa teruji dngn mcm mcm alahan. Rasa mcm beruntung sgt awal2 takde alahan teruk. Lain org lain pengalaman