NANGIS 1st trim

first trimester ni saya kerap nangis/sedih sbb benda kecik contohnya. dh lama tk makan nasi ayam. pegi kedai makan nasi ayam pun nangis walaupun dh tahan ckp tknk nangis. tapi tetap sedih tktahu sebab ape. buka sengaja buat buat. hati ni sedih. tk suka la perasaan mcm tu 😅 ada tk mommy2 yg mcm ni? ada effect ke nnti kt baby? haiyoo sebelum mengandung susah sgt nk nangis/sedih ni. pening #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

Ade ckap kalau masa preggy asyik nangis nnt anak kluar akan sama kuat nangis juga. Huhu. Saya 11w dah so far x prnah lagi la nangis2 ke sedih ke. Ntah la lain orng lain la kot .

Sy awl2 aritue 8weeks ya allah merajuk gn asben bukan main2 😂 Xpat aiskrim mlm tue nangis 🫠 Msk 10 weeks alhamdulilah emosi sy stabil sikit2 Pengaruh hormon kali 😅