Boleh waxing ke semasa pregnant?

First time mommy here! Boleh buat waxing private part ke time pregnant ni 🤭#ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Boleh lepas beberapa months. Tak silap until 4-5 months. Kalau established waxing place dia akan tanya dulu whether you are pregnant or not. If yes, dia akan bagi tahu bila boleh do brazilian.

Waxing/shaving blh sis.Xda mslh.Lebih2 lagi klau dh nk due(bersalin) nnti.D galakkan buang bulu bawah,sblum admit hospital.