First mom first time bleeding!

First time kene tahan wad, kandungan nk msuk 9minggu , taktaulah mana salahnya, last mkan daging korban kita masak black paper, mungkin tak tahan panas nya.. Jm 230am nk buang air terasa basah sgt mcm bocor time period trus la bergegas ke hospital smbil tersedu menangis, mula² Dr pertama cek kantung tpi tk nmpk bby n bby tk center dekat rahim (suspect luar rahim) katanya, terpaksa la ditahan wad utk double confirm dgn Dr pakar, kita dh tkut sgt, overthiking ngis jgn ckplah bejurai je air mata salahkn diri sndri huhu, smbil tu menunggu Dr pakar double cek kita pujuk lah anak "bby jgnlh bgi ibu duduk lama², ibu takut nnt tunjuk kn diri kt Dr tau".. Lalu Dr pakar pun cek double confirm dn Alhamdulillah bby munculkn diri !! Dh nmpk kepala bby msa scan.. Cuma bby kecik lgi so tk brpa dgr degupan jantung Dr kata, Dr pun suh ibu discharge! Tak trkata bersyukur nya ibu, smoga kisah ini jdik pngjaran utk new mom mcm sy, sentiasa la jaga makan n bertnya pda yg lebih tua mcm mak kita atau mil kita #firstmom #sharingiscaring

3 Các câu trả lời

semoga puan baik2 saja .. banyak kan rehat ,, kadang2 bukan sebab kita makan jugak sebenarnya ... mungkin pn terlalu aktif masa raya ataupun tak cukup rehat

xbole mkan ke sos blackpaper tu..kalau lamb chop

3mo trước

Tk pasti klo sikit je oky kot, sy mkn byk sgt berulang ulang sbb mls nk masak byk menu, org tua² kata daging korban pun panas sbb msih fresh