ada tak mommies berpengalaman seperti saya ?

first scan haritu (klinik swasta) heartbeat bby dah ada 8weeks. bila buka buku (kk kerjaan) bila dr scan gmbr janin xjelas and nmpak kantung je even dah 9weeks. dr sruh dtg balik scan 2weeks lg. doakan bby sy tiada apa² untk next scan. semoga dh nmpk bby nanti. #firstbaby #bantusharing #advicepls

3 Các câu trả lời

Kwn sy mcm tu, 10 weeks kantung ja. Bila 12weeks scan bru nmpk jantung. Maybe sbb Scan Kk ni tk brapa jelas kott😅

1y trước

yeke. dr ad bg 2 possibility. either mesin dy xjelas or mmg bby tkde. so kna repeat scan 2weeks lg 🥲

Bergantung pd mesin kat KK, sy 8w3d dh nampak heartbeat.

kk mmg cmtu. dtg jelah. nnt at least dpt tgk baby lg huhu