38 week first pregnancy

First pregnancy. Harini genap 38 week. Tapi tak ada tanda2 lagi. Doktor and nurse check kepala baby dah masuk jalan and dah locked kat bawah huhu. Hopefully 39 week dah start turun tanda. Amin.

8 Các câu trả lời

Jgn risau sis, Insya Allah time Dia nak keluar tu keluarla. Jgn paksa2, jgn stress2. Moga Allah SWT permudahkan segalanya bagi sis 😊

1y trước

terima kasih bagi kata2 semangat. 🥲🥰

sy dh 39minggu6hari . kepala bby kt bwh tp tkde jugak tnda2 lg . esok 2/6 due bersalin . hrap sgt bby kua cpt . sy pun bby first

1y trước

oky2 dh try buat dh senaman2 tu semua

tkpa tggu je masa nya.... bnyk² zikir doa.... banyakkan bjln jugak

selalu berapa hari ya baby akan turun bila kepala baby dh locked?

Ada tips tak macam mana nak kepala baby masuk jalan bawah ?

1y trước

buat bersenam tngok kat ytube ada cara² nya.... nama channel kriwilife ..

semoga dipermudahkan urusan awak 🥰

Mudahan semua baik tanpa mudarat

1y trước

Sama-sama

dah bersalin tak sis?