No morning sickness

This is my first pregnancy after 4 years of waiting. I am now 6weeks. Tp sy tiada morning sickness, pening2, keletihan atau muntah2. Sy baca pengalaman org lain majoriti akan alami semua tu tp sy tiada pula. Normal x kalau x Alami semua tu? #firstbaby #1stimemom #jangandibully

35 Các câu trả lời

1st pregnancy tiada langsung alahan atau mengidam makan hingga la melahirkan..normal je kalau tiada alahan malah lagi senang hati..