33 weeks 4 hri..norml ke susah nk buang air besar ? Ade dh dlm 2 mnggu ni tk buang air besar..risau

First pregancy

3 Các câu trả lời

normal.. sy nk msuk 35w pn terasa da nk membuang tp tula dok teran2 jgk.. sy tkut klau x membuang dlm mse 1minggu.. sy try mkn bnde2 msam.. buah oren, sunquick tnpa gula.. ok skit laa, lega dpt membuang wlaupun kne bertapa lama dlm toilet.. 😅

Normal sembelit..tapi saya kalau nak buang air besar,saya minum susu dutch lady fullcream dulu pagi2..terus rasa nk membuang je..lebih kurang memudahkan..nie kalau saya la..

normal sis .. sya da 35mngu hari ni , kadang rasa sakit perut sangat nak membuang tp hurm .. duduk mencangkung lama2 xda apa pun yg kuar .. tu la sembelit namanyaaa