Ujian darah Beta hcg

First beta hcg 1000 lbh lps tu trun 400 , then trun lgi 300...lps tu tiba² jadi 1000 lbh lgi ...knp yer jadi mcm tu???sdgkan kandungan dah gugur....pening dibuat ya#bantujawab #SeriusTanya

1 Trả lời

Doctor x explain apa2? Better tanya knp ada turun naik mcm tu..biar doctor check n scan

3mo trước

dah kena operate buang tiub sebelah kiri , dan ada cyst yg dah pecah...agak kronik juga kata doktor...nsb dpt kena detect awal walaupun tkde simptom sakit ke apa