1st bsp (GDM)

First bacaan bsp . Nurse suh mkn . Tkt nya nk mkn ?

1st bsp (GDM)
23 Các câu trả lời

Bsp ni kan sebenarnya kena buat kat kk ke ? Mcm wondering sebab sampai kol8 kan amik bacaan

5y trước

Ouhh yeke . Hihi . Sini xd sis,klo check up biasa sy selalu amik ptg sbb siap awal sbb kol5 kk nk ttup so cpt prosesnya hhehe .jd bsp utk ptg n mlm nurse suh buat kat luar ataw beli alat sdri.

Saya lpas buat bsp pertama tu mkn roti gandum dgn air suam je. .huhu

klau 2 jam lps puasa tu kne amik bsp blik ke atau review dgn doc terus

5y trước

Esok nya baru review dgn doc.

Tgal 1 lg test utk mlm 😎 hrp2 x naik byk 😂

5y trước

Reading sebelum makan xle exceed 5.3. Selepas makan xle exceed 6.7. Tu formulation dia. Biasanya kalau 4 point reading pre bfast/post bfast/post lunch/post dinner. Kalau 7 point ni yg sakit sikit pre bfast/post bfast/pre lunch/post lunch/pre dinner/post dinner/before bed. Kalau sis ni buat bsp 4 point maknanya reading dia cantik la.

Ok tu.. moga terus maintain💪💪💪🌹

Yakin saja..tu bacaan b4 pun dah cantik

5y trước

Sis buat bsp gak ke?

Done utk harini,esok review doc .

saya 5.7, nurse cakap kencing manis

Sy tgk kat google ni bacaam bsp .

5y trước

Ouh yeke . Hrtu tye nurse dy xnak bgtaw dlu . 😂

Nurse suruh makan pe?🤭

5y trước

Makan biskut atau roti 2 keping sis