EDD 7/5 hadir. Siapa yang dah bersalin awal? Saya belum. First baby. Nervous n exicted. Tunggu ni

First baby

6 Các câu trả lời

sy 14/5 tp baby nk keluar awl 21/4..baby prem 36 weeks tp alhamdulillah berat baby 2.88kg

sama la EDD kita..tapi sy dah bersalin awal 16/4 37 minggu 1 hari...

1y trước

beberapa hari sbelum kena warded sy ikhtiar mkn minyak kelapa dara jenis kapsul...D'aura..

saya due 7/5 jugak. tpi dh selamat bersalin 29/4 harituuuu.

1y trước

takde gdm. babyy mmg nk keluar awal. saya dpt tanda nk bersalin, contraction makin kerap. setiap 5 minit 🤣

Saya .. due 4/5 tp selamat bersalin 24/4

Mudahan semua baik tanpa mudarat

Saya 8/5 bsalin 25/4

1y trước

Saya pun baby boy.. dia btl2 ckup kan minggu 38 minggu 1 hari..baby masih selesa dlm perut tu,tanak kluar😄