My first baby ❤️

First baby 💕 tak kisahlah baby boy ke girl ke yang penting sihat , cukup sifat . Lagi 4 minggu masuk trimester 2 dah . Alhamdulillah sepanjang preggy just pening kepala and emotional . tapi mual2 cuma sekali dua , tak memilih makan ❤️

My first baby ❤️
5 Các câu trả lời

tahniah sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Scan 7/6 haritu nmpak rahim tebal je doctor kata mungkin masi awal 4w camtu.. nnt 20/6 pg scan balik hopefully dah blh nmpak atleast kantung pun dah happy dah🤞🏻 hehe

2y trước

Saya baru scan sis baru nmpak kantung.. doctor ckap dlam anggaran 4-5w camtu..

wahh alhamdulillah semoga awak dan baby sehat sampai masa dilahirkn..doakan untuk saye jgk awak masih menanti cahaya mata

2y trước

Saya doakan semoga awak segera diberikan cahaya mata 💕 sis try folic acid tiap hari , kira kitaran haid tiap bulan (cari hari kesuburan) .. apapun jgn lupa berdoa pada Allah tiap hari ❤️

smoga dipermudahkan.. berapa weeks dh skg sis.. hmpr sama due kita. 😆

2y trước

ya.. sama puan.. tp yela scan ari tu kantung kecil smngu so lain plk edd dia. harap 8 weeks nnt dh besar n napak baby.. 🤰. trima kasih doakan saya.. moga khamilan kita dipermudahkan.. 🙏✨

🤲🌻