Utk ibu mengandung vaksin

First baby blh ke vaksin ?

2 Các câu trả lời

Boleh, dan sgt sgt digalakkan. Tk kisah anak ke berapa pun janji tgh pregnant tolong pergi vaksin. Sy preggy anak first, pernah positif covid siap dihantar ke MAEPS lg. Tp mmg nmpk yg dah vaksin 1 ke 2 dos mmg cepat recover. Yg tk sempat vaksin atau mmg tolak vaksin utk tggu lepas bersalin, kesihatan merosot dgn cepat. Apa pun keputusan terpulang pada empunya badan.

vaksin tak kira first baby ke sec baby ke.Boleh je ambil vaksin dear janji dalam 14-33w sahaja kurang atau lebih dari minggu tu tk boleh ambil vaksin..

3y trước

wow terimat kasih byk2