Boleh ke pakai Pantyliner sireh & guna feminine wash masa pregnant?

First baby, 7 mgu

7 Các câu trả lời

feminine wash boleh tapi kena beli kat farmasi tanya dulu staff dia yg mana sesuai untuk ibu preggy . Anak first sy banyak keputihan & gatal2 mmg kena guna feminine wash untuk xnak melecet klau melecet sakit betul time nk kencing tu

sis beli je basin untu rendaman faraj tu . letak sirih , garam , asam gelugur lepastu buat rebus , rendam je rhaim dalam tu . selamat pon selamat . utk keputihan dan gatal bgus sangat

not at all. feminine wash mmg tak digalakkan guna pun even tak pregnant..menganggu ph kawasan intim.

4mo trước

Betul. Masa not pregnant, saya ada infection sekali. Doktor kata guna air saja utk bersihkan, tak payah guna feminine wash.

Boleh try guna brand mama choice punya sbb khas utk pregnancy

minimise. guna bila betul2 perlu sahaja.

dua2 tak pregnant pun tk elok guna

xdisarankan membunuh bakteria baik