Confuse leaking or just pee

Eveytime batuk or lepas muntah. Saya perasan ada air yg keluar dari vagina. Tapi saya confuse samaada itu air ketumban atau air kencing sbb takde warna dan takde bau. Buntu rasa. Risau baby kalau leaking. Tapi kalau pergi hosp terus takut nanti kena marah dgn nurse sbb contraction tak regular lagi. Btw, saya dah 37weeks 3 days. Ada siapa pernah alami?

2 Các câu trả lời

Saya pernah leaking 34week.. Tiada bukaan masa pegi hospital.. Tapi dr pesan kalau saya leaking time batuk or kerap leaking, kena dtg hospital balik.. Pastikan pakai pantyliner je..

Kalau takde bau tu air ketuban, boleh pergi check, takut nanti air ketuban sikit tanpa sedar