Morning sickness

Hi everyone. Saya dah masuk 8 weeks and morning sickness teruk sangat pagi2 campur dengan tak larat nya. Ada tak cara untuk kurangkan muntah2 dan badan lesu sebab saya ni bekerja so kalau gi kerja awal2 tu dah makan apa semua dah tapi still tak larat dan fikir nak ambik halfday je hari2 😅 ada tak cara untuk kurangkan morning sickness ?

2 Các câu trả lời

Takde cara sis. Kena banyak rehat selalunya. Kalau kerap sangat muntah, mintak ubat tahan muntah dgn doc. Makan buah2 yg masam sikit, minum air limau/sunquick tanpa gula.

xde cara.just bykkan rehat