Susu Tepung ibu mengandung

Hi everyone! It is my first pregnancy. Currently 10 weeks 4 days. Cuma nak tanya, ada tak mummies lain kat sini yg tak dapat telan susu tepung ibu? I try minum konon supaya kandungan sihat and ckup zat tapi mesti rasa loya dan pening lepas minum susu.

1 Trả lời

At 1st beli anmum flavour coklat..tp mnm brp kali je sebab mcm x kena kt tekak & x boleh nk telan bila lepas makan..mesti muntah..so skg ni slu mnm susu HL tu je..janji mnm..acid folic/obimin/iberet jgn tinggal ye sis😘😘