Ambil innershine Masa mengandung boleh ke

Hi everyone, Ada x yg Ada pengalaman minum inner shine prune masa mengandung? my hubby belikan, tapi skrg saya pregnant baby baru 8weeks, rasa serba salah pula , fikirkan risiko. so, boleh ke minum inner shine ni ye masa mengandung/first trimester??

2 Các câu trả lời

Innershine tu manissss tu sis..bole stop dlu la..amalkan mknn real food yg berkhasiat la masa preg ni..yg jenis2 tu merepek je..tggi gula nnt x pasal2 dpt gdm jenuh laa ulang alik gi klinik nnt..

Time pregnant klu nk consume pape better tny doc.. sbb bdn stiap org x sma.