minum air gula

esok saya kena minum air gula ,so means 10malam jap g kena start puasa da, tapi kalau kata sebelum g kk pagi tuh dahaga, nak minum air masak sikit bole ka?, #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Since dari 1st anak, sy bedal je minum air masak. Alhamdulillah result normal je sampai 2nd anak ni 😅

2y trước

Kalau dah minum air gula within 2 jam tu tak boleh makan atau minum. Lepas amik darah yang kedua selepas 2 jam baru boleh minum air. Kalau tak nanti result lari & nurse suruh repeat minum air gula

boleh ja minum air masak sis..

2y trước

tuh tanya, sbb skrg asal bangun ja mesti tekak dahaga sgt,