Haaaaa tacoooodddd

Esok kne minum air gula 😭 boleh x ibu ibu ksi tips supaya x muntah lps minum air gula? Ada yg ckp kne minum air lemon sblum minum air gula.. tapi kan kne puasa start 10pm kannn 😕 bila boleh minum air lemon tu? Sblum jam 10pm ke? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

12 Các câu trả lời

sedap je air gula . takda rasa nak muntaj pun, minum sekali teguk aje. tarik nafas panjang2 lepastu minum je. dh lepastu time g toilet kumur mulut kalau tknak rasa payau ha

sy esok minum air gula,tpi perisa oren beli dkt klinik swasta minum dkt kk..tak thu MCM mana..harap² ok lah esok

2y trước

haritu masa sy minum air gula.. ada org bwk air gula swasta kat kk.. kk x ksi minum.. nurse suh minum air gula kk.. sian akak tuu 🥺 tapi skang ni kk pon ksi air gula dah ada perisa.. sy dpt air gula oren hrituuu