baby kurang berat

esok genap 36minggu pregnant, harini scan baby berat 2.1kg je. doktor kata kurang berat, ada tips tak naik kan berat baby dlm perut ni hmm #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

sy 34 weeks baby 2.3 . time baby 23 weeks, baby sy berat mcm baby 20 weeks, which means lari 2 mggu dari umur dia. sy mnum susu kotak tu sehari satu kotak. skrg dah mmbesar ikut weeks

sya pulak berat baby ok cuma kecik seminggu n air ketuban sya 9 jaa .hurm,harap baby sya ok laa

1y trước

kalau air ketuban 9 ada apa apa risiko ke doktor ckp?