Dah 4 hari tak rasa gerakan baby

Esok 15w, dah 4 hari takde rasa gerakan baby. Klu tak ada rasa geli2 sikit, normal ke? Saya risau. Sebelum ni hampir setiap 2 weeks sy scan sebab asyik risau memanjang 😭#firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

15 weeks kecil lagi. Saya 20 weeks baru rasa halus2. Tak baik kerap pergi ultrasound sebab frequency ultrasound yg tinggi

2y trước

Doakan yg baik2 dah buka buku pink kan. History health kena bagitau nurse dan doctor supaya diorg boleh pantau.