entah hapa hapa

entah hape hape entah - upt dah terang naik 2 line tapi tanya positif ke tak - tayang perut dalam ni suruh org teka lelaki ke perempuan memang jenis bodoh dan tak malu eh? dah la dalam apps ni ade lelaki ingat ni apps utk perempuan je ke?? adoii heran la akal kat mana?

38 Các câu trả lời

Hahaha....sume malas...harap kn org bg jwpan...ade yg siap tnye mngandung da brape weeks?brenti la tnye soalan bodo

biar lah..aurat die...bkn aurat kau....xprlu smpai nk bodoh2kan org ye sis.....

5y trước

Dia pandai sgt tu 😂

Nk kumpul poin laa tu.. hihi.. mcm sy.. komen je da dpt 1 poin..😂😂

ini meroyan ni.. baik pergi hospital cepat, check cepat2 ok takut melarat nnti. 🤦🏻‍♀️

Sila jaga bahasa anda..!!kalau tak suka scroll laju2✌

Gender baby bukan ditentukan oleh bentuk baby bump.. Nak tahu ..scanlah... 😅

5y trước

Kannn. Yg scan pon kdg2 bleh salah, apatah lg mata manusia yg melihat secara kasar ni je. Hahahaha

tak sangka perangai geng facebook pun ada jugak dalam nii...

Udahla2 meroyan pasal baby bump tu. Admin pun kata ok je

5y trước

sah admin bengong..baby bump tu aurat..

bodoh tu simpan2 jugak .. jgn laa nampak sgt bodoh tu 🙄

ramai jugak yg bodoh dalam ni BABY BUMP TU AURAT

5y trước

Awk sndri pun belum tentu jaga aurat dgn sempurna semasa mengandung dan semasa x mengandung. Semak blk diri sendri☺️