salam. sy cuma nak tanya pada mommies dalam apps ni, sy dah nak masuk 4 bulan hamil. normal ke setiap ibu mengandung

emosi dia sensintif, dan mudah menangis. sy alaminya dan sy perasan, sy pun tak pasti kenapa. kadang2 sy kuatkan diri. tq semua

3 Các câu trả lời

normal sis..Emosi jadi xstabil sebab Kita banyak fikir dengan badan nak sesuaikan dengan keadaan baru lagi..

owh okay patutlah, jadi terlebih manja dengan husband sendiri

3y trước

its normal sy pernah kena dr 1st trim smpai sekarang dh 39w.. xtau nk ckp mcm mana emosi tu.. kdg smpai nangis..

nrmal sis