36 weeks jumpa pakar o&g coz baby besar...gdm on diet

emm semalam dgr doktor kata baby besar suruh refer pakaar...rasa nk luruh jantung ni...x pernah lagi baby besar sebelum ni...x tdor mlm dibuat nye...mcm mana eh bila jumpa pakar ...sape ada pengalaman...share lah...kena paksa ke...kena ceaser ke...aduh dilema betul lah....

2 Các câu trả lời

sy gdm on dc,minggu lps pn pergi jumpa pakar o&g juga dekat hpital sbb bby 37week berat 3.19kg masa cek dekat kk,tlis TRO BIG BABY refer pakar ..tp bila jumpa pakar,scan dekat hpital bby jd berat 2.96kg pulak dan semua ok alhamdulillah..so balik gitu je😅 doc sruh tunggu smpi due date dan checkup klinik mcm biasa

2y trước

sy ni x tahu lah...sebelum ni scan 2 kali doktor kata baby besar...so scan ke 3 dapat 2.7kg...doktor kata ok normal...repeat scan lg 3 minggu...ni sy kebetulan balik kg...lepas tu lupa check out kat kd...so dtg tumpang kk kat kampung ni...rini scan doktor kata baby 4kilo....emm telan air liur kejab....n terkejut jgk....skrg ni sy 36 week 2 hari

brp week n kg