Baby 35 minggu kurang gerak

EDD : 3/5/24. Normal ke kalau rasa baby kurang gerak ? Saya 35 minggu 5 hari. So far sampai 2.30pm dia cuma gerak 3 kali @ 8.30am , 11am , 1.30pm. Itupun rasa slow , tak kuat macam selalu. Semalam sebelum tidur rasa jugak dia gerak. Selalu bangun tidur akan rasa dia gerak tapi harini bangun tak rasa dia gerak sangat pulak. Saya ada sakit perut , berak berak. Takda sakit pinggang , cuma bahagian belakang badan rasa macam sengal sengal , urat macam kena tarik tu. Patut ke saya pegi check ya ?

4 Các câu trả lời

samalah kita sakit perut, berak berak. hari ke3 hr ni. tp kemarin saya dh ke klinik, doctor trus buat scan... baby jantung bagus, dan menendang aktif. saya baru masuk 35w...

Better ke pac kalau tak sedap hati.

Tak normal. Pergi PAC ya

g lah spital trus