Edd 1/5 tapi masih tak bersalin .

Edd 1/5/24 tapi harini 29/4 masih belum ada tanda tanda nak bersalin😢. minggu depan dah kena serah diri kalau minggu ni tak bersalin lagi hm😭. sy mengandung anak first . dah puas pujuk dah bby tp apakan daya🫠 doakan sy semoga dipermudahkan segala urusan mommy mei🌹.

3 Các câu trả lời

Dont worry mommy, saya doakan awak dipermudahkan urusan. Masa warded haritu ade je jumpa mommy yang memang semua anak die bersalin 40+ weeks.

2mo trước

insyaAllah . terima kasih🌹

sama laaa , due 8/5 ni dah tapi belum ade tanda apa apa, pujuk pun xjalan , senaman apatahlagi, hanya tunggu tnda jelah 🥲