Dutch baby sembelit & tolak susu.Tukar ke dupro, dy mnum tp sembelit 3 hari xberak(smpai hrini)

Dutch baby mmg mnum dri lahir smpai 3-4bln tp dh tolak susu xnk mnum & najis keras. Bru try dupro 3 hri dy xberak smpai harini.. perlu tukar susu ke.. ? Kena bawa ke klinik ke tnggu dy berak je dlu. (Baby jenis kolik)#firstmom

3 Các câu trả lời

boleh try anmumlac atau nan pro juga sis..dua susu ni ada prebiotic sesuai untuk sembelit