Dah lepas due date

Due date semalam tapi belum bersalin lagi. Exercise dah buat, sakit2 dah ada tapi belum nak keluar lagi baby nya. Doakan saya ye.

13 Các câu trả lời

Sye due ahad ni..sme jgk.. Xbrslin lgi.. Mcm2 senaman daa buat.. Sakit pinggang on off je.. Tp tnda xde lgi.. Risau sgt..

4y trước

Amminn.. Smge sgle urusan kita dipermudah kn ye..

Baby nak tunggu 1st Ramadhan ehh!😆 Semoga Allah permudahkan urusan sis🌷

4y trước

Hehe dah masuk 2nd nie . Harap before serah diri keluar tanda. Aaminnn terima kasih sis doakan 💗

semoga dipermudahkan sis bersalin.. perbanyakkan berzikir ya.💕

4y trước

Aaminnn terima kasih doakan... InshaAllah sis 💗

Semoga dipermudahkan sis.. x lama lagi tu.. percaya laahh.. hehehe

4y trước

Aamiin🤲🤲🤲

Ameen 🤲 semoga dipermudahkan & dilancarkan segala urusan

4y trước

Aaminnn terima kasihh

semoga d permudahkan..nak jadi baby ramadhan kot tu,hehe

4y trước

Aaminnn hehe iyee lah niee... terima kasih sis

Sama la saya.. Due 20.4 belum ada tanda nk bersalin lgi

4y trước

Semoga dipermudahkan urusan kita yee 💗

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti k..

4y trước

Aaminnn terima kasih yee doakan 💗

Aamiin..semoga dipermudahkan segala urusan..

4y trước

Aaminn terima kasih doakan

Sama jugak sis 😓 due dah lepas semlm.

4y trước

Sama2 kita doa moga sebelum serah diri keluar tanda bersalin