Serah diri?

Due date saya 14/4 tapi dapat tarikh untuk serah diri 7/4 ke hospital sekiranya takda tanda bersalin. Boleh saya tahu kenapa kena serah diri sedangkan belum sampai masa untuk bersalin? *mereka ada mention untuk induce🥺 Keadaan saya dan baby stabil tiada sebarang masalah GDM, uri, ketuban. Saya dapat tarikh tu minggu lepas sebab ada rasa contraction tapi belum ada bukaan. Sejak discharge dari PAC tu dah tak kerap datang contraction. Mommies boleh share pengalaman? #firstmom #firstbaby

8 Các câu trả lời

sama tarikh due kita sis....

1y trước

Semoga kita direzekikan bersalin mudah dan selamat baby & juga ibu. Amin🥰 goodluck sis