Due Date 2/2

Due date esok, tapi baby masih seronok duduk dekat dalam. Macam² exercise da buat. Memang belum smpai masanya. Siapa due bulan ni yang da bersalin?

14 Các câu trả lời

Sy due 5/2 pun belum bersalin lagi. Sakit main2 je ni.. Doakan sy berjaya vbac

8mo trước

haah. yang ni ketiga. kerapkan minum air suam bila da cukup bulan. saya memang banyak minum air masak supaya jalan kat bawah licin je and senang bby nak keluar. and saya kerapkan mencangkung. tu je. alhamdulillah yang kedua senang keluar cuma nurse tu gunting sikit sebb first time bersalin normal.

Sama.. Due Date 12/2..gdm kes mummy kalau tak bersalin 11/2 kena serah dri

Saya 14/2 pun belum ada tanda 🥲

Sya due 25/2