Due date

Assalammualaikum Siapa sekarang yg tgh tunggu hari macam saya? ? due next week je. Baby macam seronok kat dalam. Masih belum ada tanda tanda. Memang anak pertama lambat ke?

1 Trả lời

Wkslm normal la sis biasa bergitula anak pertama ni org kata belum de jalan lagikan 😊jadi lambat kadang sebb baby besar sis tu sedap je duduk dalam perut macam saya anak pertama overdue pun tk de tanda las serah diri sis masa 24 jam cukup baru bersalin