39 weeks belum ada tanda2 nak bersalin

Due date 22/9/2022. Lani dah 39 weeks tapi takde tanda2 langsung. Dah buat macam2 senaman dari 1st trimester sampai dah hujung2 ni macam2 senaman buat tapi sama je takda tanda apapun😅 Risau pun ada tak bersalin lagi dalam pada yang masa excited nak bersalin wlw takut2. Kemarin DR dah bagi tarikh serah diri 21/9. Doakan sy cepat bersalin sebelum due date please 😄

22 Các câu trả lời

Sy due 16/9 tp xde tanda2 ape lg..risau jgk overdue.

2y trước

Nampak gayanya memang overdue la 😅 Sy ni dah habis tawakal redho jelah huhu. 21 ni serah diri nak tunggu 21 pun rasa lama lahai 😅

alhamdulillah sy dh selamat brsalin tadi jam 7

2y trước

Congrats 😊