32weeks

Due date 19/11 tapi perut selalu mengeras. Lepastu sekarang kena sembelit. Nak teran pon takut sebab takut baby yang keluar ?

10 Các câu trả lời

Normal dear. Nurse kata sbb baby nak membesar. So sy anggap je babby stretching dalam tu. Makin lama makin kerap dia mengeras. ☺

5y trước

Oh yeke. Kadang2 saya rasa ngilu kat kemaluan tu. Rasa mcm ada ssuatu. Mak saya bergurau katanya tu rambut baby menyucuk² hehe. Tk tau btul ke tak

Sy mggu ni masuk 33mggu..perut pon sentiasa mengeras juga..kdg2 lepas mandi, pastu kalau jalan lebih sikit pon selalu mengeras..

5y trước

Sama sis.. kdg2rse skit bwh perut mcm sengal gtu..

Saya due 11.11.. Risau jugak.. Bby first.. Tak tau rasa nk beranak tu mcm mne.. Risau teran2 sekali keluar anak 😅🤭

hahahahahaha saya ingt saya sorang je rasa macam tu takut nak teran sbb risau baby yy kua 😂😂

Sma lh sy pn stat smblit.. Risau nk tern..smlm sy xlh nk tdo prut asyik ngeras dlm sjam

Sy bru 31weeks. Tp dlm 29 weeks haritu perut dah start mengeras..kekadang geli jugak😄

5y trước

Kan. Kdg2 sakit pon ada

Normal sis.. Tu nama nya kontraksi palsu.. (braxton hick) ...

5y trước

Oh mcm ni ke kontraksi palsu tu

sama lah sya dah 36weeks😂😂😂

semoga dipermudahkan semuanya. jaga diri

5y trước

Amin ya Rabbal Alamin. Terima kasih ♥️

Sy due 26/11

5y trước

Semoga dipermudahkan urusan kita sis