Baru beli ni je

Due awal bulan 9 tapi saye baru beli ni je. Yang lain saye tak beli lagi 😅 Yang due bulan 9 ade yang dah complete ke barang2 baby korang ?

Baru beli ni je
54 Các câu trả lời

Beli awal sis x kalut. Sy due 7/9 almost 98% complete. Sy shopping time sale payday sale. Ni nnt 7/7 sale pon nk topap skit lg.

6/9 due , tak complete lagi nak kena tunggu suami gaji , ingat lulus duit str boleh lah topup barang baby rupanya tak lulus

sye yg due bln 8 ni un x beli pape lgii byk kali dh suruh husband beli tpi mil bising kata awl lagi la ape laaa sabar jela

Beli je siap2 awak. Sy terberanak awal 3 minggu dari tarikh due. Nasib dah siap semua mmg dah letak dlm kereta dah.

Saya due bulan 11. Hampir settle dah beli barang baby and saya. ☺️🤲🏻 semoga dipermudahkan 😊

alhamdulliah dh settle sume.dh siap bsh n kms msk beg.tggl beli brg utk berpantang je.due date 01,09,23

jangan lupa cap baby, tutup kepala. beli kipas kecik portable, klu gi klinik panas ade kipas utk baby

sy tunggu minggu je.. tapi bnyk lgi blom complete.. lepas beranak nti boleh beli lgi.. shopee kan ada

sy ms preg 4 mth dh beli semua.. skrg, tgl lg nk beli set pantang sy & nursing bra je😁😁😁

due 17/9..dah 80% siap packing..tinggal sikit2 je sbb baby girl so byk pkai ank 1st punya..