40w 2d / belum ada tanda

due 7/1/2023 tapi sampai skrg masih belum ada tanda ii 🥲 doktor cakap kalau dh lebih 5 hari masih tak ada sebarang tanda terus ke hospital .🥲 mommy ii boleh share tips tak untuk cepat bersalin ?🥺 sy dah turun naik tangga , dah buat bermacam senaman , dah pusing ii mall😬.. tapi sampai sekarang masih takde rasa apapun😭 risau baby kat dalam perut ni 🥺 semoga anak dalam kandungan saya sihat selalu ..semoga lancar dan dipermudahkan urusan melahirkan dia nanti💗semoga sy dapat melahirkan secara normal tanpa induce atau ceaser ..Aamiin😭❤️#bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

ermm sis dh cuba cara lain lg? sbb misi dkat KK sy duk bgi tips, kalau nk senang bukak jalan utk bersalin..blh kerap bersama suami dh hujung² trimester ni..sbb air dri suami tu ibarat induce semula jadi😅 sbb exercise lain pon sis dh usaha buat kan..apa² pon sy doakan semoga urusan sis dipermudahkan 🥰 haa satu lg maybe blh try jalan itik😅

1y trước

baik sis terima kasih🥰

due sy 8/1 pun belum ada tanda bersalin sis , smoga dipermudahkan urusan kita ! 🤲

1y trước

Aamiin❤️